Behandelingen

 

Gebruikmakend van de beste producten, nieuwste en modernste technieken en het regelmatig volgen van bijscholing en workshops kan ik u de beste behandelingen aanbieden om met mooie verzorgde handen door het leven te gaan.

Proudness nails & more hecht veel waarde aan kwaliteit en hygiëne.

Alle instrumenten en werkomgeving worden na iedere klant zorgvuldig gedesinfecteerd.

Tijdens de eerste kennismaking wordt er een persoonlijk behandelplan gemaakt. Hierbij wordt gekeken naar werk/beroep, sport/hobby’s, de vormen en conditie van de natuurlijke nagel, huidtype en modevoorkeur.

Kwaliteit en 100% klant tevredenheid zijn prioriteit bij Proudness nails & more.

De keuze voor gel of acryl word bekeken tijdens het maken van het behandelplan. Hoe is de structuur van uw nagels, heeft u stevige of juist slappe nagels, bijt u, dit zijn o.a. dingen waar naar gekeken moet worden.

Acrylnagels zijn harder dan gelnagels en zijn daarom zeer geschikt voor mensen met zachte nagels en mensen die nagels bijten.
Acrylnagels zijn duurzaam, ze gaan lang mee en zijn minder kwetsbaar.

Na het plaatsen van de kunstnagels worden deze afgewerkt met nagellak of met een UV gel topcoat. U kunt ook kiezen voor een french manicure, een collorgel, of een mooie nail-art.

Na 3 á 4 weken komt u terug voor een nabehandeling.
Terwijl de nagel groeit, vermindert de juiste balans. Een regelmatige nabehandeling om de 3 á 4 weken zal de juiste balans herstellen evenals de schoonheid van de nagelverlenging of versteviging. Ook is het belangrijk om uw nagels 2 keer per dag uw nagels te verzorgen met nagelriemolie. Nagelriemolie is samengesteld uit oliën die een goede bescherming en verzorging van uw natuurlijke nagels en kunstnagels geven. Hierdoor zullen uw nagels en kunstnagels langer mooi en flexibel blijven.

Er staat u dus niets meer in de weg om met goed verzorgde handen en dus zekerder van uzelf voor de dag te komen.